PEDOKINETIKA® GrowingSmart

logo pedokinetika

Prva učna ura razvojnih funkcionalnih prijemov pedokinetike®

Skupinske razvojne učne lekcije pedokinetike®

Individualne učne lekcije pedokinetike®

 

Razvojne učne lekcije pedokinetike® omogočajo tvojemu dojenčku optimalen gibalni razvoj. Starši se na urah vadbe naučite, kako dojenčka pestujemo, dvigujemo, odlagamo, prelagamo, kako se z njim igramo na način, da s tem spodbujamo njegov gibalni razvoj. Z obiskovanjem učnih lekcij pedokinetike® bo tvoj dojenček napredoval v svojem optimalnem tempu in s tvojo pomočjo odkrival svoje gibalne sposobnosti. Več o Pedokinetiki® na https://pedokinetika.com/.

 

"Na pedokinetiki sva se imela z malim super, zraven pa sva se veliko naučila. Si super učiteljica in se ti zahvaljujem za vse napotke in pomoč. Upam, da se jeseni udeleživa vadbe za hodečke, vsekakor pa pridem nazaj k tebi z vsakim naslednjim otročkom." - Nataša

 

Kdo vodi?

Katja Britvič, praktik pedokinetike® 

Vsi naši praktiki se ves čas strokovno izpopolnjujejo, zato so na tekočem z najnovejšimi smernicami.

 

Kako potekajo razvojne učne lekcije pedokinetike®?

Vsaka ura je vnaprej skrbno načrtovana, pripravljena skladno s standardi koncepta Pedokinetike® in razvojno stopnjo dojenčka.

V Mariboru izvajamo skupinske učne lekcije za dojenčke od 6 tednov starosti pa vse dokler ne shodijo (nato malčke povabimo na program pedokinetike MalaMali). Individualne lekcije pedokinetike® so na voljo za starost od 0 - 3 leta.

Pred vključitvijo na skupinske učne lekcije je obvezen obisk prve učne ure razvojnih funkcionalnih prijemov pedokinetike® (RFP), nanjo se prijavi tukaj.

Dojenčki so med vadbo v pleničkah ali bodiju. Prostor je primerno topel.

V skupini je okrog 5 dojenčkov s starši (velikost skupin se giblje nekje med 2 in 10 dojenčkov). Dojenčka lahko spremlja mama, ati (lahko tudi oba) ali kdo drug. Priporočamo, da na lekcije hodi oseba, ki z dojenčkom preživi največ časa, da usvoji razvojne funkcionalne prijeme pedokinetike® in jih uporablja tudi v vsakodnevnem življenju.

Včasih uporabljamo pripomočke - žoge, blazine, valje, poligone... Vsi pripomočki so na voljo v Babyfitu. Dojenčka včasih motiviramo z igračkami. Tudi te so na voljo v Babyfitu in ponavadi veliko zanimivejše od tistih doma :).

trajanje: 45 min

 

Prijavi se tukaj!

 

Kaj potrebujem?

Udobna oblačila zase (saj se tudi starši veliko premikamo), nogavičke zase (po blazinah ne hodimo bosi), vodo in hrano za dojenčka in vse ostalo, kar dojenček potrebuje (za previt...). Ne potrebuješ podlage za vadbo (koce, plenice...), saj imamo v BabyFitu vrhunske Airex blazine, primerne za vadbo dojenčkov, ki jih redno čistimo.

  • Pozor: dojenčki so na koncu ali med lekcijo ponavadi žejni in lačni (ne glede na to, kdaj so nazadnje jedli in pili), po lekciji pa radi spijo :) Zato lahko svojega dojenčka kadarkoli podojiš ali nahraniš, za to ni potrebno čakati na konec lekcije.
  •  
  •  

Kdaj lahko začnem?

Kako pogosto?

Kako se lahko vpišem?

Urnik in cenik

Nivoji vodenja pedokinetike®

vadba za dojenčke babyfit

 

 

Babyfit je družini prijazen. Pri nas lahko svojega otroka dojiš, ga hraniš, previjaš, pelješ lulat ali kakat, kadarkoli.