Kontaktni podatki

BabyFit

Kardeljeva cesta 58

2000 Maribor

GSM: 068 174 669 (dosegljivi smo v času vadb, drugače pa nam napiši SMS)

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.babyfit.si

https://www.facebook.com/babyfitmb/

 

Lastnik blagovne znamke BabyFit

Katja Britvič, s.p.

Trg revolucije 3

2000 Maribor

davčna številka: 82920397

matična številka:6269907

Nakazila na TRR: SI56 10100-0051472366 (Banka Koper)

 

Lokacija in parkiranje

BabyFit se nahaja v Novi vasi, poleg knjižnice Nova vas. Če stojite pred njenim vhodom, vidite naš transparent. Vhod je skozi vhodna vrata bloka Kardeljeva 58. Če pridete s smeri Kardeljeve ulice proti Pohorju, zavijete za ribarnico prvo desno (Livadna ulica), potem pa spet takoj desno (smerokaz gostišče Kužner) in tako pridete na Pengovovo ulico, kjer je najboljše parkirat. Parkiranje je možno še na Oblakovi (poleg vrtca), Kardeljevi (poleg ribarnice ali na nasprotni strani) ali Radvanjski (4 parkirna mesta nasproti trgovine z avtomobili). Tudi z vozičkom lahko pridete, saj imamo zanje poseben prostor, kjer jih lahko starši pustite med vadbo.

GPS vas ne bo pripeljal do našega vhoda, saj je na dvignjeni ploščadi, do katere lahko pridete le po stopnicah ali po klančini. Predlagam, da v GPS vpišete Gostišče Kužner, Oblakova ulica 10, Maribor, da vas pripelje do najbližjih parkirišč.

Na Google zemljevidih nas najdete tukaj.

Najdite nas na zemljevidu

 

BabyFit ideja

BabyFit je prostor zate. Pomembna si ti. Je prijazen tebi in tvoji družini. Pri nas lahko svojega otroka dojiš, ga hraniš, previjaš, pelješ lulat ali kakat, kadarkoli. Poleg tvojih prijateljic so ti v Babyfitu na voljo tudi knjige, priročniki, revije in udoben kavč.

 BabyFit je prostor, kjer se počutiš prijetno in sproščeno. BabyFit ti pomaga in ti svetuje. Tukaj lahko klepetaš o vsem. Si med prijatelji. BabyFit je varen prostor.

 Fotografije BabyFita si lahko ogledaš tukaj.

 

 

Babyfit. Lastnik blagovne znamke: Katja Britvič, s.p. Trg revolucije 3, 2000 Maribor, matična št. 6269907, davčna št. 82920397.