Kdaj naj začnem z vadbo?

Vadba za nosečnice. Prideš lahko kadarkoli med svojo nosečnostjo. Večina nosečnic se za specializirano nosečniško vadbo odloča ob koncu prvega tromesečja. Z vadbo lahko nadaljuješ celotno nosečnost, če se ob njej dobro počutiš in nimaš težav (upoštevaj naša priporočila za varno vadbo). Skupini se lahko pridružiš kadarkoli (vendar se prej prijavi, da bo prostor zate). Po potrebi BabyFit organizira tudi uvajalno uro Pilates za nosečnice, kjer zveš vso teorijo in ti počasi razložimo tudi prakso za naprej. Če te zanima, nam napiši na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Poporodna vadba. Takrat, ko se sama počutiš sposobna zanjo. Večina jih začne takrat, ko se jim ritem življenja malce ustali, čišča ustavi in preneha morebitna bolečina epiziotomije (šivanega presredka). Skupini se lahko pridružiš kadarkoli (vendar se prej prijavi, da bo prostor zate).

Pedokinetika prvi nivo vodenja (igriva vadba za dojenčke). Vadba za dojenčke v BabyFitu je primerna za vse dojenčke, dokler ne shodijo. Večina mamic se odloči za prvi obisk ko je otrok star vsaj 6 tednov. Ko bosta oba pripravljena. Skupini se lahko pridružiš kadarkoli (vendar se prej prijavi, da bo prostor zate).

Pilates. Čim prej! Vadba je zabavna in ti izboljša življenje! :) Skupini se lahko pridružiš kadarkoli (vendar se prej prijavi, da bo prostor zate).