Poporodna BabyFit vadba za mamice in dojenčke

 

Kombinacija vsega najboljšega za mamice, kar v BabyFitu znamo.

1. Aerobna vadba s plesom, ki poskrbi za topljenje odvečne telesne maščobe. S pravilnimi prijemi in zadostno oporo dojenčka. Zabavno!

2. Poporodni pilates, ki telo krepi, spodbuja pravilno telesno držo in ima še druge pozitivne učinke. Dojenčka lahko namestiš na svoje telo tako, da bo imel zadostno in primerno oporo, ti pa boš vseeno lahko brez ovir izvajala vajo.

3. Raztezanje in sproščanje. Ciljno raztezanje mišic, ki jih je bilo v nosečnosti težje raztegovati. Sproščanje in umirjanje ob koncu vadbe.

4. Stik in povezava z dojenčkom preko prostega gibanja.

Začni svoje telo počasi in varno spravljati nazaj v formo pred nosečnostjo (oz. še boljšo!). Zabavna, nežna in postopna vadba, posebej prilagojen program z individualnim pristopom, primeren za vse mamice z dojenčki. Mamice boste plesale, okrepile telesno jedro (center) in z njim mišice medeničnega dna, oblikovale in razgibale svoje telo, poleg tega pa se še raztegnile in sprostile.

Dojenje, spanje, hranjenje in previjanje med vadbo je nekaj povsem naravnega. Če uporabljata nosilko, jo lahko prineseš, vendar nikakor ni obvezna. Seveda lahko dojenčka tudi oddaš v varstvo in prideš sama.

Kako pilates spremeni tvoje življenje na bolje, si poglej tukaj. V BabyFitu so skupine zelo majhne (največ 8 vadečih), zato se ti lahko posvetimo in ti pomagamo napredovati v tvojem lastnem tempu.

 

Prijavi se tukaj!

Preberi še, kakšna naj bo tvoja varna poporodna vadba!

 

Kaj potrebuješ za vadbo? Športna (udobna) oblačila, nogavičke, vodo, (po želji tudi brisačo). Tvoj dojenček potrebuje stvari za previt in nahranit. Igrače si sposodi pri nas.

Kdo vodi? Katja Britvič, vaditeljica pilatesa in aerobike, inštruktorica Spinning babies, inštruktorica poporodne vadbe&vadbe za nosečnice, pedokinetik

trajanje: 45-60 min