O BabyFitovi ekipi

 Katja Britvič

Katja Britvič, vodja centra, praktik Pedokinetike®, univ. dipl. komunikologinja

S pedokinetiko sem se srečala pred 12 leti s svojim prvim sinom Luko. Nisem točno vedela, kaj naj si z njim počnem, potem pa mi je sošolka rekla, naj poguglam Andrejo Semolič. Prve lekcije pedokinetike® z Luko pri Andreji so me tako prevzele, da sem se odločila za študij pedokinetike®. Končala sem ga leta 2017, 7 let in 2 otroka kasneje.
Zdaj imam najboljšo službo na svetu, saj staršem odpiram zavedanje, kako sami vplivajo na razvoj otroka, kako mu lahko dajo potreben čas, prostor in izkušnje, da lahko njegov naravni razvoj steče, da se lahko čudijo in navdušujejo nad njegovimi podvigi. 
Verjamem, da s pedokinetiko® gradimo boljši svet. 

 

Certifikati usposobljenosti: Praktik pedokinetike®, vaditeljica pilatesa (Fitnes zveza Slovenije) in aerobike (Gimnastična zveza Slovenije), inštruktorica Spinning Babies in telesne vadbe v nosečnosti (Društvo fizioterapevtov Slovenije), strokovni delavec v športni rekreaciji (Olimpijski komite Slovenije)

 

Kristina Kleč

 

Kristina Kleč, vaditeljica pilatesa za nosečnice in poporodnega pilatesa, prof. matematike in tehnike

Kot aktivna plesalka modernega plesa sem vedno iskala vadbe, ki bi mi pomagale izboljšati plesno tehniko. V študentskih letih sem se tako prvič srečala s pilatesom, ki me je izjemno navdušil. Vse od pridobitve diplome za vaditelja pilatesa samostojno vodim ure pilatesa, na katerih svoje znanje in izkušnje delim z vadečimi, ki me vedno napolnijo z dobro energijo, ko zadovoljni in nasmejani zapustijo dvorano.

Certifikati usposobljenosti: vaditeljica pilatesa (Gimnastična zveza Slovenije), inštruktorica Spinning Babies in telesne vadbe v nosečnosti (Društvo fizioterapevtov Slovenije)