Kdaj začeti z vadbo?

Kdaj naj začnem z vadbo?

Priprava na porod. Prideš lahko kadarkoli med svojo nosečnostjo. Večina nosečnic se za specializirano nosečniško vadbo odloča ob koncu prvega tromesečja. Z vadbo lahko nadaljuješ celotno nosečnost, če se ob njej dobro počutiš in nimaš težav (upoštevaj naša priporočila za varno vadbo). Skupini se lahko pridružiš kadarkoli (vendar se prej prijavi, da bo prostor zate).

Poporodna vadba. Takrat, ko se sama počutiš sposobna zanjo, vendar vsaj 6 tednov po porodu. Večina jih začne takrat, ko se jim ritem življenja malce ustali, čišča ustavi in preneha morebitna bolečina epiziotomije (šivanega presredka). Skupini se lahko pridružiš kadarkoli (vendar se prej prijavi, da bo prostor zate).

Pedokinetika razvojne lekcije za dojenčke. Primerna za vse dojenčke, dokler ne shodijo. Večina mamic se odloči za prvi obisk ko je otrok star vsaj 6 tednov. Ko bosta oba pripravljena. Skupini se lahko pridružiš kadarkoli (vendar se prej prijavi, da bo prostor zate).

Igrive gibalne urice za hodečke. Ko tvoj malček že več hodi kot kobaca, pa vse do tretjega leta starosti. Ponavadi so malčki na uricah stari 1 ali 2 leti. Skupini se lahko pridružiš kadarkoli (vendar se prej prijavi, da bo prostor zate).

Pilates. Čim prej! Vadba je zabavna in ti izboljša življenje! :) Skupini se lahko pridružiš kadarkoli (vendar se prej prijavi, da bo prostor zate).