SOLNI KRISTAL Solne terapije Maribor

POSEBNA UGODNOST ZA BABYFITKE: 7 + 3 TERAPIJE BREZPLAČNO!

 

solni kristal 1 

 

Solna terapija (haloterapija) je način izboljšanja zdravja dihalnih in kožnih bolezni s pomočjo vdihovanja in izpostavljanja telesa suhemu aerosolu naravne kamene soli v solnih sobah. Je modernejša izvedba Speleoterapije (zdravljenja dihalnih in kožnih bolezni v naravnih solnih jamah in rudnikih). Terapije v solnih sobah so popolnoma naravne, klinično preizkušene in imajo odlične rezultate izboljšanja zdravja ljudi s težavami na področju dihal in kože. S pomočjo generatorja (medicinske naprave, ki v terapevtski prostor solne sobe sistematično vpihava suh aerosol kamene soli) v prostoru ustvarimo atmosfero, ki je po vsebnosti soli v zraku močnejša od atmosfere v naravnih solnih jamah, rudnikih in ob morju.

 

solni kristal 2 Terapija je nenevarna, neinvazivna in primerna za vse starosti. Čas okrevanja pri kroničnih boleznih se skrajša, saj se mobilizacija imunološka moč organizma, pri alergijskih spremembah pa se skrajša pogostost in intenzivnost težav. Haloterapija je bolnim priporočena kot terapija in zdravim kot močna preventivna nega, ki okrepi obrambni mehanizem organizma. Športnikom je priporočena zaradi povečanja fizičnih sposobnosti in vzdržljivosti, kot tudi po treningih zaradi hitrejšega in lažjega sproščanja mišic, prav tako pevcem pred in po nastopu ter kadilcem za lažje premagovanje kašlja. Učinkovitost solne terapije je bila potrjena pri osebah, ki imajo zdravstvene težave na področju dihalnih poti, alergij, kože ali imunskega sistema. Vsekakor pa je tudi odlična sprostitev telesa in duha.


 

Otroci v solni sobi ob igri in poslušanju pesmic preživijo 20 minut, odrasli nameščeni v udobne počivalnike in poslušanju pomirjujoče glasbe pa 40 minut.

 

POSEBNA UGODNOST ZA BABYFITKE: 7 + 3 TERAPIJE BREZPLAČNO! Na solne terapije imaš kot BabyFitova stranka z našim kartončkom pri nakupu paketa 7 solnih terapij še 3 terapije gratis (10 terapij za ceno 7). Akcije in ugodnosti se med seboj izključujejo in se ne seštevajo.

 

Solni center Solni kristal najdete na Češki ulici 14 Maribor, 070 682 382, www.solni-kristal.si, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Pripravila vodja solnega centra Barbara Stangler.